Saturday, December 25, 2010

Red Velvet Cake

Sape kat sni penah makan Red Velvet Cake...? Klu ade sesape yg tak penah makan dan nak tau camane rasenye Red Velvet Cake ni, jom kite buat cake beramai-ramai...Rasenye mmg sedap gilerrrrr...


.


.


.


.


.


Jom kite carik bahan-bahan untuk buat cake




Sorry la ye, kali ni takde gamba care2 nk buat cake sbb saye nak cepat sangat. Mane taknye, 1st time buat tak menjadi, cake saye jadi keras. Tak tau tang mane silapnye...2nd time buat bru jadik, horraaaayyyyy....Cream cheese pon saye main sepok je kat atas kek tu sbb tak pandai nak decorate cantik2...:p


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.



Inilah rupenye bahagian dalam Red Velvet Cake...naseb baek sedap, alhamdulillah...cake ni tersangatlah moist n cheesy, best best best.....



Kalau nak tau resepinye, bolehlah carik kat sini






No comments:

Post a Comment