Thursday, December 9, 2010

1st Felt Craft : DIY Cake Green Tea Flavour

Alhamdulillah, akhirnye siap jugak projek felt craft saye yang pertame ni. Dah naik sakit-sakit jari jemari saye menyembat tangan felt ni sebab dah lame tak menjait...
Sebenanye niat di hati nak buat felt craft ni dah lame tapi asek tertunde je disebabkan banyak bende nak kene settle sebelom ni. Lagi pon saye bukan tau sangat pasal felt craft ni kalau takde yang mengajar. Bile dah dapat care-care nak buat, pattern felt dan bahan-bahan yang digunekan, baru lah bleh mule buat. Sambil-sambil tu, saye jugak ade search kat internet pasal felt craft tutorial...Dapatlah sikit ilmu kat situ...^_^
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ini antare bahan-bahan yang digunekan, langkah-langkah nak buat felt craft dan jugak pattern...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Untuk 1st projek, saye cube buat Felt Cake Green Tea Flavour. Siap ade flavour lagi kan, hihihihi..."Selamat Menjamu Mate"

Memandangkan saye sangat suke dengan english style home deco,make saye jugak suke decorate umah dengan fake food mcm ni, rase mcm betol-betol je decoration tu, macam tengah main masak-masak pon ade...hehehe...

Lepas ni saye nak buat felt cake flavour dan pattern lain plak....Nak tau flavour apeeee....????

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tunggu next entry yeeeeeeee....

DaaDaaaaaaaa....(" ,)



No comments:

Post a Comment