Saturday, December 18, 2010

Zuhair Sakit Kaki

Zuhair mengadu pehe kanan die sakit. Dah 3 ari bejalan dengan kaki terhencut-hencut...Bile di check, nampak mcm bengkak skit. Tapi tak lebam la plak, ari2 saye sapu minyak panas bagi kurangkan skit bengkaknye...Risau gak saye, ntah kat mane la kene...Maybe die ade jatuh kat mane-mane, ataupon terpeleot kaki mase bermain ke...Tulah, Zuhair ni lasak sangat bile bermain...
.
.
.
Tapi dalam sakit-sakit kaki, bermain selasak-lasaknye tetap aktiviti utame Zuhair. Bile suro berposing tetap taknak kalah...Tengok lah tu...^_^


Eeewaaaaaaahhh...(" ,)
.
.
.
Hihihihi, macam nilah Zuhair tiap2 ari...

2 comments:

  1. zuhair pandai posing cam mama dia la...:)

    ReplyDelete
  2. klu tgh mood baek senang je nk suro die posing. time mood tak baek, susah btol nk snap gamba die...:)

    ReplyDelete