Thursday, December 2, 2010

hohoho...hahaha...huhuhu...hihihi...

horeeeeyyyyy....dah dapat 1... sukenye sayeeeee. sblom saye cite pasal knape saye asek bli mekap, saye nk cite dlu pasal gift set ni dlu. ini gift set Limited Edition Holiday 2010 by Coach n Estee Lauder. kirenye kedue2 brand ni bergabung la utk menghasilkan limited edition gift set ni. nak tau hagenye...???? sangat murah hokeeeyyyyy...sume sekali bru RM180 aje... Coach Cosmetic pouch tu ade 3 kaler... grey, red n gold...dan setiap kaler punyai mekap kaler yg berlainan...dapatkan di pasaran sementare stock masih ade...^_^
.
.
.
.
ok, berbalik kepade cerite asal kenape saye asek bli mekap...??? sebenanye saye bli set ni sbb nak kan Coach cosmetic pouch tu...klu kat butik Coach mane dapat hage RM180 tu...kurang-kurang pon RM300 - RM400 hagenye...klu yg jual kt website / blog / fb tu plak, mmg bleh dpt hage RM100++, tp dpt pouch sahaje. takan jumpe hage RM180 utk pouch + mekap sekali...
.
.
.
.
sebenanye dah lame saye dok mcarik cosmetic pouch mcm ni sbb nk gantikan pouch lame yg dah koyak rabak...mesti ade yg kate, "ganas sungguh pompuan ni, pouch pon bleh koyak, mekap je kejenye hari2 ke...???" huhuhu...sebenanye pouch yg koyak tu saye gune utk simpan bende2 emergency case mcm ubat2, minyak cap kapak, vick, dettol hand sanitizer, handyplas, sewing kit, sabun ( incase dlm toilet takde sabun ) nail cliper dan mcm2 lagi...dah mcm poket doreamon klu tgk barang2 dlm pouch saye tu. dah name pon emergency case, sbb tu pouch saye tu koyak rabak sbb akan dibuke ble ade emergency...hihihi
.
.
.
.
mekap2 tu plak akan saye gune ble travel ke mane2 sbb sgt compact...sumenye dlm small size. suke sangat2...kirenye mmg berbaloi lah dapat bli set ni...

No comments:

Post a Comment