Tuesday, December 14, 2010

2nd Felt Craft : DIY Strawberry Cake Flavour

HAAAAA LUUUUUUUU....^_^
.
.
.
.
.
Dah 3 ari saye tak hupdate blog ni sbb 2-3 ari ni condition dan kesihatan badan saye tak bape baek. Asek makan ubat, pastu tidooooooooo...bile kesan ubat dalam badan dah abis, kene makan ubat lagi dan tidooooooooooo lagi sampai naek kembang 1 badan.... so bile dah tido je memanjang, for sure takleh nak berblogging dan ber"fb"ing...Zuhair pon saye kurang tengok, kesian kat die. Dah la kene batuk-batuk lagi, aduuuuhaaiiii....Naseb baek ade hubby yang tolong jage saye dan Zuhair, dah 2 ari hubby tak gi keje sebab kene menguruskan sume bende. TQ my daling...
.
.
.
.
.
Now, bebalik semule ke pangkal jalan....
.
.
.
.
.
Strawberry Cake Siap!!! Fresh from my oven, hihihi...Sebenanye kek ni dah 2-3 ari siap, tp disebabkan tak sihat punye pasal, lambatlah sikit saye masukkan ke blog.
Ade sesape yang tengah lapar??? Ataupon tengah mengidam nak makan strawberry cake...??? Tengoklah puas-puas strawberry cake saye ni sampai kecur sekecur-kecurnye, pastu gilah beli kat memane kedai kek yang ade jual strawberry cake sebab kek saye tak bleh dimakan, hanye untuk tontonan umum sahaje....
"Selamat Menjamu Mate"

Mode main masak-masak dah datang..."kek stoberry saye tinggal 1, ade sesape nak lagi...??"
.
.
.
.
.
Wah, siap ade whipping cream dan biskut belande stoberry lagi...yang filling kaler putih tu bukan batang buruk tawww...^_^
.
.
.
.
.

For the next flavour ade 2 lagi perise yang saye blom buat, nanti saye gi tengok-tengok "resepi"nye dulu...

Buh byeeeeeeee....(" ,)




No comments:

Post a Comment