Sunday, November 21, 2010

The Legend International Water Homes Port Dickson

Di petang raye Aidiladha yg lepas, saye dan family pegi ke The Legend Internation Water Homes Port Dickson utk bersuke-rie, bergimba-gimba, berambu-ramba, beronggeng-rokiah dan yg sewaktu dgnnye. ramai yg tanye, best ke The Legend International Water Homes Port Dickson tue...??? haaaa, tgk jelah gamba2 tayangan perdane kt sni sampai muntah darah...pastu buatlah andaian korang sendirik tentang The Legend International Water Homes Port Dickson tu...gamba2 ni sume saye rembat dr camera kakak saye sbb saye takde mase nak cekop camera dlm bag hubby....
sampai je kat lobby hotel trus tergewdik-gewdik berposing
nilah ghupenye bilik yg kitorg menginap tu. namenye Garden Pool Villa - Garden Living

ade 2 katil king size dalam 1 bilik. mengelinjang si zuhair ble dpt golek-golek kat katil yg besau-besau camtu...

ni plak kitchen die yg cinonet.

bilik mandi yg besau, siap ade separate shower room n toilet room


pintu ke private swimming pool...romantic shangat hokeeeeyyyy....

bagi pasangan yg malu2 kucen, bleh la bercanda di pasiran pantai kt swimming pool ni...
tu die anak buah saye Irdina yg tak benti-benti mengunyah, tp badan tetap maintain super model. yg baju belang2 tu adik Irdina, Qaisara yg tgh terjengah2 ke swimming pool...overall saye sgt berpuas ati dgn biliknye...

swimming tyyyyymeeee...!!!

hahahaha...muke zuhair cuak tak hengat...

papa zuhair pon nak jugak. mase kecik2 dlu tak merase...kih kih kih...



ayah saye tgh buat aksi dalam cite storm rider...ade sape ingat dgn aksi itew..?
saye dok kt tepi kolam je sbb tak bawak bikini...tu rule kt situ. kat pool budak2 takpe, bleh pakai t-shirt...
atuk zuhair sedang membuli zuhair

mase utk menjahanamkan camera kakak saye

ayah saye tgh menurun sambil menyeru mambang air
dah pon kluar mambang air tu


nilah die dalang di sebalik percubaan menjahanamkan camera kakak saye.
dapat celop kaki pon jadilah

dah sejuk2 berkubang dalam kolam sampai matehari terbenam, memerap dalam sauna plak. si haziq tu, baek kt luar sauna atau dalam sauna, die tetap maintain sbb langsung tak berlaku proses pembakaran lemak terhadap badan die...

keesokkan arinye...ni pemandangan dr luar bilik kitorang

ni plak bilik atas air. bleh tgk ikan dr dlm bilik thru lantai dalam bilik...korang paham ke ni...??

saye pon tak tau kt celah bedah mane kakak saye snap picture ni, layan jelah...

Irdina dan neneknye bru lepas breakfast

memang ade talent jd model anak sedare saye ni



Haziq swimming lg, Zuhair tak join sbb keletihan dan masih tido lg di bilik besame mommynye...:p


sambung swimming dlm bilik plak...

dah nk balik dah, ikutkan hati rase nak xtend lg 1 malam. tapi hapekan daye, hubby ade meeting plak kt melake. mmg best tempat ni...

sblom bertolak balik, terkinjew-kinjew bergambau dgn family...

so, ape pendapat korang tentang The Legend International Water Homes Port Dickson ni...???

No comments:

Post a Comment