Wednesday, June 8, 2011

Shopping Spree

Jumaat ni dah nak berangkat ke Sabah. Ade kenduri kawen sedare kat sane. Cam biaselah, kalau nak berjalan ke mane2, tak sah kalau tak shopping dulu. Of coz lah nak pakai baju baru kennnn...Dan seperti selalu, mesti last minit baru terhegeh2 nak shopping itu ini...
.
.
.
Memang tak sabar rasenye nak sampai ke bumi Sabah tanah tumpahnye darahku...Sebab nak jumpe sedare-mare, nak makan seafood banyak2 sampai pitam, nak bawak Zuhair jalan2, dan yang paling best sekali nak beli brooch dan aksesori yang cantek2 kat sane. Oklah, skang nak kemas baju2 masuk bag pulak. Cite kat Sabah akan bersambung next week...
.
.
.
Taa Taaaaaaaaa

No comments:

Post a Comment