Wednesday, April 27, 2011

Retro Grab Bag

Haaaaa....ingat tak ari tu saye ade belajar buat grab bag dan promise akan update kat blog kalau bag tu dah siap...Alhamdulillah...akhirnye siap jugak homework saye yg dah berbulan-bulan tertunda...:) Pade mulenye cam tak confiden je nak menghabiskan sebab takut lupe step nak jait. Slowly saye try sikit-sikit, akhirnye menjadi jugak...TQVM to kak Aida yang dah turunkan ilmu ari tu untuk buat grab bag ni...Agak susah jugak nak buat handbag ni rupenye. Walaupon saye baru try buat bag yang simple, tapi dah terase akan kesusahannye. Patutlah LV, Prada, Gucci , Ferragamo dan sebagainye jual handbag dengan hage mahal tak hengat...Mahal sebab material dah satu hal, mahal sebab workmanship pon ye jugak...Lenguh bahu dan pinggang nak menjaitnye tau, huhuhuhu....Nasib baik Zuhair tido mase saye berhempas-pulas menyiapkan bag ni, kalau tak tertunda lagi la homework saye tu. Ok, jom kite tengok hasil usaha saye menjait grab bag

.

.

.

ZAAASSSSSSSSSSSSSS

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Tadaaaaaa....Ala-ala retro gitew, kalau nak padan kene la pakai dengan spek mate besau dan kasut wedges tebal sejengkal, kekekeke...Tapi itu hanye angan-angan sahaje. Sebenanye bag ni akan saye gunekan bile nak gi keluar dekat-dekat je, ataupon nak gi Pasaraya Hero kat belakang rumah. Ape barang pakai handbag "Made In Italy" atau "Made In Paris" kalau nak beli barang dapor, tak pasal-pasal kene air ikan plak nanti. Grab bag ni jugak yang paling versatile kalau gi beli barang dapor sebab kalau terkene kotor boleh cuci dengan air je terus, takyah susah-susah nak bersihkan kat kedai...Cool!!!

.

.

.

.

.

Wahhh...!!! Siap ade poket dot dot dot lageeeyyy kat dalam...Boleh simpan hanpon kat dalam tu...Oklah, nak out...nak pakai bag retro, hehehe ^_^

.

.

.

Chaaooowwwww



No comments:

Post a Comment