Tuesday, January 18, 2011

Zuhair with Thomas & Friends collections

Dari kecik sampai ke besar, Zuhair memang minat giler dengan Thomas & Friends. Setiap kali gi shopping mall atau Toys 'R' Us, mesti Zuhair akan pakse saye dan hubby beli Thomas & Friends. Kalau tak dapat ape yang dihajatkan, boleh runtuh kota melake akibat amukkan Zuhair. Tapi kalau ape yang dimintak tu terlalu mahal sangat, saye dan hubby buat bodoh je...Cepat-cepat hangkut Zuhair masuk ke dalam kete dan terus balik rumah, mengamuklah Zuhair sepuas-puasnye kat dalam kete. Oleh kerane Zuhair dah terlalu minat sangat dengan Thomas & Friends, sekarang Zuhair dah boleh ingat satu persatu karakter yang ade kat Thomas & Friends, tak tau lah mase bile die belajar dan hafal sume name-name tu...


.


.


.


Jom Kite Saksikan


.


.


.



video

No comments:

Post a Comment