Monday, January 10, 2011

Canon VS Olympus

Saye tengah mencarik-carik compact digital camera yang agak nipis, ringan, kecik, senang nk simpan dalam handbag, quality gambar yang cantek, senang cakap paling seswai untuk orang pompuan. Sekarang saye tengah dalam dilemma...Tak tau nak pilih samade compact digital camera Canon atau Olympus...Kedue-duenye sangat menggoda jiwa...Kedue-duenye punyai features yang sangat menarik...Dan kedue-duenye jugak miliki no.model 130...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Compact digital camera Canon yang saye dah terbekenan tu model IXUS 130. Sangat nipis, sangat ringan, dan kalernye sangat sexy...dan of coz lah kaler pink menjadi pilihan saye. Kat kedai dah banyak jual model ni...:)

Pandangan Hadapan
.
.
.
.
.

Pandangan Belakang
.
.
.
.
.

Pandangan Sisi
Kalau nak tau features Canon IXUS 130, boleh click kat sini
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Compact digital camera Olympus plak, saye suke Smart V-Series VG130...Ade 2 kaler yang telah menggoda perasaan saye iaitu kaler pink yang sangat gegirl, dan red yang sangat daring...Smart V-Series akan berade di pasaran mulai pertengahan Januari ni, hagenye pon tak tau lagi. Tak sabar rasenye nak bertentangan mate dengan si VG130 ni plak...


Pandangan Hadapan
.
.
.
.
.
Pandangan Belakang
.
.
.
.
.
Pandangan Sisi
VG 130 ni pon ade features yang agak mabeles, kalau nak tau boleh click kat sini
.
.
.
Kalau ade sesape yang rajin nak vote samade Canon atau Olympus yang patut saye beli, kerajinan anda amat saye hargai...TQ

No comments:

Post a Comment