Tuesday, February 22, 2011

Zuhair dan Si Belalang...

Ahad yang lepas saye dan husband bawak Zuhair jalan-jalan ke One Utama sebab dah tak tau nak kemane lagi...Mase tengah usha-usha kasut sport untuk Zuhair kat Parkson, tibe-tibe si Haziq aka Belalang, rancangan kanak-kanak kat astro tu muncul depan kami bertiga sambil tengok-tengok kasut jugak.Then Haziq dok usha-usha Zuhair yang tengah main kat situ plak...Pastu Zuhair pon tegur si Haziq walaupon die tak kenal sape sebenarnye Haziq tu, Zuhair perkenalkan name die dan salam dengan Haziq. Haziq pon peramah, nak layan Zuhair plak tu... Bile saye nak ambik gamba Zuhair dengan Haziq, dengan pantas si Haziq peluk Zuhair dan terus, KLIK...dan inilah hasilnyeee....^_^
Sesaje ambik gamba Zuhair dengan Haziq, mane tau...mudah-mudahan aura Haziq melekat kat Zuhair plak... Amin... Hehehehe

No comments:

Post a Comment