Sunday, February 6, 2011

Bertudung Shawl

Dah lame btol saye tak bertudung shawl sejak 2 menjak wujudnye tudung Lycra Awning. Dah tak ingat bile kali terakhir saye pakai tudung berlilit-lilit macam ni. Bukannye ape, pakai tudung lycra awning ni senang dan cepat kalau nak kluar kemane-mane. Lagipon saye selalu sakit kepale kalau bertudung lilit atau tudung bawal. Bile pakai tudung lycra awning ni kurang sikit sakit kepale, maybe sebab material lycra yang agak ringan dan sejuk menyebabkan saye rase kurang sakit kepale. Saye jugak memiliki bentuk muke yang agak bulat, so saye tak berape confident kalau nak bertudung shawl ni.
.
.
.
TETAPIIIIII
.
.
.
Tetibe je saye sudah terbekenan dengan 1 shawl ni mase gi jalan-jalan kat Jusco Setiawangsa ari tu...Shawl ni ade 2 lapisan kain, lapisan pertame adelah kain chiffon kaler ijau dan lapisan kedue plak crochet kaler itam. Bile digabungkan chiffon dan crochet tersebut, saye rase shawl ni sangat cantek, sebab tu saye beli tanpe memikirkan masalah sakit kepale dan bentuk muke saye yang bulat tu. Nak melawa punye pasal la katekan...:p Shawl ni ade banyak kaler sebenanye, dan hagenye pon tak mahal mane...Setakat RM23.90 saye rase ramai yang boleh beli shawl ni...;)
.
.
.
Naseb baek ade sarung tudung syria yang boleh matching dengan shawl ni, barulah nmpk menonjol hair band saye yang hover itew...hihihihi ^_^
.
.
.
Oh ye, hair band saye yang lip lap lip lap ala-ala lampu otromen tu beli kat butik Forever 21 kat 1 Utama...pon tak mahal gak, RM15 ajew...
.
.
.
Kalau ade sesape yang bekenan dengan shawl dan hair band saye ni, gilah carik cecepat seblom orang lain merembat...
.
.
.
::SELAMAT MENYOPPENG::

No comments:

Post a Comment