Sunday, October 2, 2011

Make Up Case Baru

Ingat tak hari tu saye cite pasal make up case saye yang dah tertanggal tu...? Saye dah beli yang baruuuu...^_^ Terpakse beli secepat mungkin sebab nak kene gi make up orang takan nak pakai make up case yang lame tu. Takut tertanggal lagi sekali, satu hal plak nak mengutip sume make up yang berterabur tu nanti...Tapi make up case kaler pink yang saye nak mule-mule dulu tak jumpe, so saye beli kaler merah...bentuknye pon besar sikit dari yang kaler pink tu...

Jom kite tengok camne rupenye make up case baru tu...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

TAAARAAAAAAAAAA...... ;D
.
.
.
.
.
Kat dalam ade tetingkat jugak, senang skit nak susun make up...
.
.
.
.
.
Time nak bersiap kemane-mane pon senang sebab tak perlu selongkar sume make up yang ade...
.
.
.
.
.
Segale eyeshadow dan blusher dok kat sini...
.
.
.
.
.
Kat belah sini plak segale eyeliner, mascara, eyebrow pencil n gel, lipsliner, lipbalm, lipstick n gloss...
.
.
.
.
.
Kat belah bawah make up case ni plak macam-macam bleh sumbat sebab besar jugak ruangannye... Memang tak rugi lah beli make up case ni. Bile ade banyak ruangan kosong mulelah terpikir nak beli barang-barang make up lagi, adusssssss...

Saye beli make up case ni kat sini, kalau ade sape-sape berkenan bleh lah gi beli sementare stok masih ade...^_^

No comments:

Post a Comment