Sunday, September 25, 2011

Make Up For Engagement - Part 2

As'kum...Dah lame betol saye tak update blog ni kan... Rasenye belom terlambat untuk saye ucapkan "Selamat Hari Raye Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin" kepade sume blogger yang dikasihi walaupon bulan Syawal dah nak hampir sampai ke penghujungnye. Banyak hal yang berlaku dan perlu disettlekan, tu pasal takde mase nak update blog. Laptop saye plak lately ni buat hal tak tentu pasal, langsung takleh connect dgn internet sejak husband saye masukkan UNIFI kat umah. Gerammmm betol >_< Ni pon saye terpakse "culik" sekejap laptop husband untuk update blog semule. I really miss my laptop sooooo much :'(

Ni nak cite skit, 16hb September hari tu mak saye bagi tugasan lagi untuk saye solekkan customer yang nak melangsungkan pertunangannye di Taman Melawati. Perasaan gementar tu tetap ade, tapi taklah segementar mase kali pertame make up kan orang.Kali ni adelah sikit confident, hehehehehe...So ape tunggu lagi...Jom kite tengok hasil Jari-Jemari Gonjeng saye menyolek customer kali ni... ^_^
.
.
.
.
.

Sebelom make up
.
.
.
.
.

Selepas make up
.
.
.
.
.

Pandangan sisi
.
.
.
.
.

Smokey eye
.
.
.
.
.

Sedang menahan debaran sebelom ditunangkan, hihihi...Selamat bertunang to Syani dan pasangan :)
.
.
.
.
.

Mini Pelamin ni mak saye buat untuk majlis bertunang. Sebenarnye ade byk lg design2 pelamin yang grand-grand mak saye bleh buat samade untuk bertunang atau perkahwinan bersesuaian dengan permintaan dan budget customer. Kalau ade sesape yang berminat, bleh lah melawat ke Surya Indah Bridal untuk melihat beberape koleksi baju-baju pengantin, pelamin, solekan dan pakej perkahwinan yang ditawarkan...

Pssssttttt....saye dah beli make up case baru. Nak tengok takkkk, tunggu next entry ye.... Chiooowwwwwwww ^_^

No comments:

Post a Comment