Tuesday, May 17, 2011

Berjaya Hills Colmar Tropicale

Cuti Wesak Day yang lepas, saye dan husband bawak Zuhair jalan2 ke Berjaya Hills Colmar Tropicale. Gi jalan2 je, tak bermalam pon sebab tak plan pon nak ke sane sebenanye. Pade mulenye ingat nak bawak Zuhair gi jalan2 kat Taman Arnab je...Tapi kitorang sampai dah petang Taman Arnab dah nak tutup, pastu ujan plak tu. Akhirnye terus naik sampai ke Colmar Tropicale. Zuhair pon happy dapat jalan2 ke sane, nampak je pintu masuk terus die kate "it's a castle, mommy..." Lebih kurang 5 tahun lepas saye dan husband penah bermalam kat Colmar Tropicale ni, tapi mase tu tengah sarat mengandungkan Zuhair. Lagi beberape hari je nak bersalin mase tu. Nak jalan jauh2 sangat pon dah tak larat. Kirenye nilah 1st time Zuhair datang ke sini
.
.
.
Layan Zuhair main game
.
.
.
Tu die...Ade gaye nak jadi askar ke anak mommy ni, hehehehe...
.
.
.
Kitorang gi Colmar Tropicale naik nilah, mase ni tgh tunggu driver sampai...hihihi
.
.
.Bile dah malam, makin cantek suasana kat sane...suke sangat...
.
.
.
Kite minum2 dulu, Zuhair dah lapar nak makan sandwich
.
.
.
Cantik wall paper kat cafe ni, rase macam ade kat Paris gitu...hihihi
.
.
.
Dah nak balik dah...sbelom tu posingla dulu...
.
.
.
Mase ni, tengah elok dok posing dengan Zuhair...Tibe2 Zuhair cabut lari, tinggallah mommy sorang kat situ
.
.
.
Ade rezeki nanti, nak bawak Zuhair bermalam kat sini plak...Chaowwww

No comments:

Post a Comment