Wednesday, November 16, 2011

Cuti Deepavali

Hai hai hai :D...Cuti Deepavali yang lepas korang kemane..? Mesti ade yang tak lepaskan peluang bawak anak-anak dan family gi jalan-jalan...Saye tak kemane-mane pon mase cuti Deepavali tu sebab husband busy dengan kejenye...

So, saye pon ambik peluang memerap kat dapo sambil buat kek. Kebetulan ade kawan order kek dengan saye walaupon saye ni takdelah pandai sangat buat kek sebenarnye. Tapi disebabkan kawan saye tu teringin sangat nak merase Red Velvet Cake, jadi saye buatkanlah...Lepas je habis membaking Red Velvet Cake, tibe2 timbul rase giler kuase nak buat Blueberry Cheesecake plak untuk diri sendiri...Cepat-cepat saye basuh sume peralatan dan start buat Blueberry Cheesecake plak...Tak penah-penah seumur hidup saye buat 2 jenis kek dalam sehari. Memang rase macam nak patah pinggang...tapi bile tengok kek-kek yang dah siap tu terhidang atas meja, rase puas hati plak...hihihi. Nak tengok tak camne rupenye...Jom tengok...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Nilah dia Red Velvet Cake dan Blueberry Cheesecake saye yang dibuat mase cuti Deepavali yang lepas...>_0

No comments:

Post a Comment